Tom en Alison van het Gentse restaurant Cochon De Luxe
Volledig scherm
PREMIUM
Tom en Alison van het Gentse restaurant Cochon De Luxe © Wannes Nimmegeers

Horecakoppel Tom en Alison verliest de moed en de humor niet: “Maar het nieuws slaan we over. Als Van Ranst én Van Gucht zeggen dat we weer open mogen, zullen we het wel horen”

Na 1 februari, zo zei de premier vrijdag. Als eersten in Europa als de cijfers blijven dalen, volgens biostatisticus Geert Molenberghs vandaag. Een nieuwe dag, een nieuwe prognose voor de horeca. Wat als je gezinsinkomen, je zaak, je levensdroom aan zo’n jojo bengelt? Tom en Alison van het Gentse restaurant Cochon De Luxe verliezen de moed en hun humor niet. “We zien ons spaargeld slinken en we kunnen niks doen. De vraag wanneer we weer open mogen, proberen we los te laten.” 

 1. Kransje van 20 dikbetaalde juryleden beslist over Trumps eventuele comeback op Facebook
  14

  Kransje van 20 dikbetaal­de juryleden beslist over Trumps eventuele comeback op Facebook

  Ze zijn met 20 en komen uit 18 landen, verdeeld over alle continenten. Ze kloppen weken van amper vijftien uur en krijgen daar, volgens de New York Times, van Mark Zuckerberg zeker 100.000 dollar (82.000 euro) per jaar voor. De Facebook-baas heeft er dus iets voor over om de mensen te doen geloven in de onpartijdigheid van zijn bedrijf als het gaat over het bannen van bepaalde figuren van de sociaalnetwerksite. Zoals het beroemdste geval: Donald Trump. Of de voormalige president al dan niet mag terugkeren op het platform, daar beslissen de onafhankelijke Facebook-rechters over.
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Brandweer redt kind dat vastzit in haar speeltuig
  Play

  Brandweer redt kind dat vastzit in haar speeltuig

Geld