Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © thinkstock

Hoge inflatie zorgt voor loonsverhoging van 3,56 procent voor 400.000 bedienden

De hoge inflatie zorgt ervoor dat de lonen in ons land stevig meestijgen, met dank aan de automatische indexering. Voor de meer dan 400.000 bedienden van het paritair comité 200 - de grootste groep bedienden in ons land - zal die indexering in januari uitkomen op 3,56 procent. 

 1. Geldexpert legt uit hoe je meer dan 40.000 euro op je hypotheek kan besparen: “Neem je de brandverzekering elders, dan moet je rekenen op een intrestverhoging van 0,10 procent”
  PREMIUM

  Geldexpert legt uit hoe je meer dan 40.000 euro op je hypotheek kan besparen: “Neem je de brandverze­ke­ring elders, dan moet je rekenen op een intrestver­ho­ging van 0,10 procent”

  Van nature zijn velen trouw aan hun bank, maar voor het afsluiten van een woonkrediet is dat niet altijd de beste keuze. “Durf te vergelijken en speel de concurrentie uit”, zegt onze geldexpert Pascal Paepen. Hij geeft nog negen andere adviezen, waarmee je 40.984 euro kunt besparen bij een woonlening van 200.000 euro op 25 jaar.
 2. Politiebonden plannen nog meer acties: “Het is menens, dat zullen ook de politici voelen”
  PREMIUM

  Politiebon­den plannen nog meer acties: “Het is menens, dat zullen ook de politici voelen”

  De boze politieagenten hadden het aangekondigd en hielden woord: gisteren breidden ze hun acties uit naar Vlaanderen. Antwerpen, Gent, Oostende, Mechelen: in een vijftiental steden en gemeenten stonden lange files door uitgebreide controles. Als statement tegen de overheid, die hen geen opslag geeft, maar vooral met de burger als kop van Jut. “We gaan ook acties voeren die de politici treffen” zegt Carlo Medo van NSPV.