Lambiekbrouwerij Oud Beersel begon tijdens de lockdown een webshop. “Uit noodzaak”, zegt zaakvoerder Gert Christiaens.
Volledig scherm
PREMIUM
Lambiekbrouwerij Oud Beersel begon tijdens de lockdown een webshop. “Uit noodzaak”, zegt zaakvoerder Gert Christiaens. © Photo News

Hoe overleven onze bierbrouwers corona? “We lanceerden deze zomer zélfs twee nieuwe biertjes”

Door de coronacrisis en de sluiting van de horeca is de bierconsumptie dit jaar met zowat 30 procent gedaald. En dat hebben de internationale biergiganten geweten. AB Inbev, bekend van onder meer Stella, Jupiler, Leffe - en ja - Corona, noteerde in volle crisistijd zelfs verliezen tot liefst 32,4 procent. Maar als de grote spelers het al moeilijk hebben, hoe gaat het dan met onze vele grote en kleine Vlaamse bierbrouwers? Hoe houden zij het hoofd boven water? 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.