Wouter Vandenhaute
Volledig scherm
PREMIUM
Wouter Vandenhaute © BELGA

Hoe diep zijn de zakken van Wouter Vandenhaute voor zijn investering in Anderlecht? Van welke bedrijven is hij eigenaar, en hoeveel winst of verlies maken die?

Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute gaat investeren in zijn voetbalclub. Maar zijn de zakken van Wouter diep genoeg voor dit voetbalavontuur? Van ‘Het Huis van Wantrouwen’ tot Woestijnvis en nu Anderlecht: lees hier hoe hij zijn vermogen bij elkaar verdiende en welke bedrijven winst en welke verlies maakten.

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.

Geld