Will Shu, oprichter en CEO van Deliveroo
Volledig scherm
PREMIUM
Will Shu, oprichter en CEO van Deliveroo © AFP

Hoe de machtshonger van Deliveroo-oprichter Will Shu (41) een afstraffing veroorzaakte bij de beursgang

De ultieme droom van Will Shu (41) is uit­gedraaid op een nachtmerrie. De grootste beurs­introductie op de London Stock Exchange van de afgelopen tien jaar werd een flop. De grote baas van Deliveroo wordt afgestraft voor zijn grote machts­honger.  

4 reacties

 • marc werbrouck

  2 weken geleden
  Uitbuiting van zijn personeel.
 • Coen Geurts

  2 weken geleden
  Dat komt ervan als je nooit genoeg hebt. Moest veel vaker gebeuren met dergelijke mensen.
 • Herbert Verbeeck

  2 weken geleden
  Ik snap echt niet dat dergelijke bedrijven kunnen bestaan. Zulke werkomgevingen en zo zwaar afhankelijk van marktsituaties. Ook waar komt al dat kapitaal van om zulke luchtbellen op te starten?
 • Olivier Delbeke

  2 weken geleden
  Deliveroo is rommel
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Vlaamse subsidies aan bedrijven op hoogste peil ooit
  29

  Vlaamse subsidies aan bedrijven op hoogste peil ooit

  De Vlaamse overheid keerde in 2020 een recordbedrag van 402 miljoen subsidies aan bedrijven uit. Dat blijkt uit cijfers die in kaart zijn gebracht door Vlaams Parlementslid Maurits Vande Reyde (Open Vld). Hij pleit ervoor de subsidies om te zetten naar een algemene lastenverlaging. Bevoegd Vlaams minister Hilde Crevits (CD&V) wijst erop dat bedrijven die die steun krijgen aan voorwaarden moeten voldoen en dat ze die voorwaarden begin dit jaar nog verder verscherpt heeft.
 1. Tiener haalt gevaarlijke stunt uit op rijdende bus
  Play

  Tiener haalt gevaarlij­ke stunt uit op rijdende bus

 2. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein

Geld