Thomas Nolf
Volledig scherm
PREMIUM
© Thomas Nolf

“Het wordt nooit meer zoals voorheen”: econoom Koen Schoors over de impact van corona

Volgens het IMF wordt de Grote Lockdown de ergste wereldwijde recessie sinds de Tweede Wereldoorlog. “Hoog tijd dat onze politici een échte federale regering vormen”, vindt econoom Koen Schoors. “De speeltijd is voorbij; de school staat in brand.”

46 reacties

 • joanna van den bergh

  1 jaar geleden
  EMi DE GRAEVE , voor mij mag die sobere natuurvolle zalige tijd ook terug komen , wat missen onze kleinkinderen toch!!!
 • Lilianne Van Neylen

  1 jaar geleden
  Ons politiek systeem is het eerste en enige dat op de schop moet. Alles terug eerlijk en democratisch in elkaar steken, Vlamingen de rechten geven die hun toekomen. En de voorspelling van de econoom “het wordt nooit meer als voorheen” kan iedereen maken! Gisteren komt sowieso nooit meer terug, of het nu een goede dag of een slechte was. Dus de volgende kan ook zijn ipv slechter!
 • Tim Peeters

  1 jaar geleden
  Het wordt eens tijd dat men leert zaaien naar de zak.men sprong hoger dan men kon.resultaat . Meer stress,meer prestatiedruk,nooit content.als je in huidige coronatijden kerngezond bent is dit nu de grootste luxe.
 • Jean Gobin

  1 jaar geleden
  het zal één woestenij worden ...het moet nog allemaal beginnen ...na de zomer beginnen we eraan heel de wereld weet het al ,alleen hier beseffen ze het nog niet zo goed ..de toren van Babel zal instorten ...
 • An Vanden Bossche

  1 jaar geleden
  Mensen zijn inderdaad veerkrachtig. De overheid niet, die voert al jaren dezelfde politiek die mensen hun veerkracht wegreguleert. Niets doen wordt in dit land steeds meer beloond.

Geld