Signalisatie op de Meir in Antwerpen moet veiligheid voor de shoppers garanderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Signalisatie op de Meir in Antwerpen moet veiligheid voor de shoppers garanderen. © Photo News

Hét motto van de solden in januari: niet allemaal tegelijk, alstublieft

Niet allemaal tegelijk, alstublieft! Dat wordt volgende week het motto van de solden. In Antwerpen zullen bijvoorbeeld élke zondag van januari de winkels open zijn, kwestie van de koopjesjagers te spreiden. Ook wordt er meer wandelruimte vrijgemaakt zodat voetgangers niet op mekaar stuiten. Mensen afleiden naar het internet werkt dan weer niét: soldenjagers willen de doorstreepte prijsetiketten in hun handen houden.

9 reacties

 • Erwin De Meyer

  4 weken geleden
  Ik heb niets nodig. Conclusie , ik spaar veel geld uit ook al zijn het solden .
 • Patrick Kelchtermans

  4 weken geleden
  Wat betekent dat 'niet allemaal tegelijk?'. Hoeveel is oké? Hoe wordt dat bepaald? Een druktebarometer die op groen staat als je thuis vertrekt, kan binnen het half uur rood kleuren. Telkens maar weer terug naar huis bollen dan? Het is zoals met de winterevents: men wil dat de mensen komen, maar de regelingen zijn vaag en de mensen die komen, krijgen de lelijkste verwijten naar hun kop geslingerd als achteraf blijkt dat er te veel volk was. Gezellig! Ik blijf lekker thuis, ook tijdens de solden.
 • ingrid grieten

  4 weken geleden
  Over de grens betaal je het hele jaar door soldenprijzen. Het is al jaren geleden dat wij nog in een winkel hier kwamen.
 • Gino Denil

  4 weken geleden
  Als ze nu de solden voor verschillende sectoren in verschillende maanden leggen. Dat zorgt al voor wat spreiding.
 • Rachel Janssens

  1 maand geleden
  Ooit een keer gaan winkelen tijdens de solden. Nooit meer. Over de koppen lopen, dames die een kledingstuk uit je handen rukken, niets hangt of ligt zoals het moet, complete chaos,... En vooral... de prijzen zijn niet eens afwijkend als een maand daarvoor. Uitgezonderd wat ze aan de straatstenen niet meer kwijt kunnen. Maar ja, ik ben een uitzondering zeker? Een vrouw die in een oogopslag ziet of een winkel mij iets te bieden heeft. Binnen en buiten en zeker niet met vriendinnen.
 1. Vrouwen en laaggeschoolde werknemers zwaarst getroffen door coronacrisis
  1

  Vrouwen en laagge­school­de werknemers zwaarst getroffen door coronacri­sis

  Alle sectoren van de Belgische arbeidsmarkt hebben in 2020 de gevolgen van de coronapandemie ondervonden. Toch werden vooral de horeca en de niet-medische contactberoepen getroffen, met 26 procent minder werknemers in cafés en restaurants en 17 procent minder kappers. Vrouwen en laaggeschoolde werknemers of werknemers met onzekere arbeidscontracten zijn het zwaarst getroffen, leert de barometer van hr-dienstenbedrijf Partena.
 2. Wintersolden gaan met onzekerheid van start: 70 procent van de detailhandelaars houdt rekening met lagere verkoop

  Wintersol­den gaan met onzeker­heid van start: 70 procent van de detailhan­de­laars houdt rekening met lagere verkoop

  De start van de wintersolden, op maandag 4 januari, wordt overschaduwd door onzekerheid als gevolg van de coronapandemie. Mode Unie, de sectororganistie van de modedetailhandelaars, verwacht dat de koopjesperiode traag op gang zal komen. Uit een bevraging van zelfstandigenorganisatie NSZ blijkt ook dat 70 procent van de detailhandelaars rekening houdt met een lagere verkoop.
 3. Na Fornieri nu ook drie ex-managers van Luikse intercommunale Nethys opgepakt
  4

  Na Fornieri nu ook drie ex-managers van Luikse intercommu­na­le Nethys opgepakt

  Drie voormalige managers van de Luikse intercommunale Nethys zijn deze ochtend opgepakt door de Centrale Dienst voor de Bestrijding van Corruptie. Dat heeft de procureur-generaal van Luik bekendgemaakt. Het gaat om voormalig gedelegeerd bestuurder Stéphane Moreau, gewezen financieel directeur Pol Heyse en Bénédicte Bayer. Gisteravond werd François Fornieri, de topman van het beursgenoteerde biotechbedrijf Mithra, al aangehouden. Enkele maanden geleden stond de Luikse zakenman nog op het punt om zwaar te investeren in voetbalclub Standard.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

Geld