Dogecoin
Volledig scherm
© Dogecoin

Het begon als parodie op bitcoingekte. Maar 'dogecoin' is nu zelf al 2 miljard dollar waard

Vier jaar geleden zag de 'dogecoin' het levenslicht. Wat begon als een parodie op de bitcoin-gekte, is nu zelf meer dan 2 miljard dollar waard en niemand weet waar dit zal eindigen.

8 reacties

  • Albert Gysels

    2 jaar geleden
    @Pieter Vandewoestyne, niet mee eens, er zijn prachtige altcoins zoals ADA, sterk project voor Afrika, Vechain die is ontworpen om vervalsingen tegen te gaan in de modewereld en zelfs BMW werkt daar nu mee samen + nog een paar andere goede projecten. Toegegeven dat het nu stilaan een zootje aan het worden is en de cryptowereld, die een plaats naast het fiat-geld heeft veroverd, moet dringend betere standaards ontwerpen inzake altcoins.
  • Stefaan De Spiegeleire

    5 jaar geleden
    De fiscus zal wel eens aan jullie deur staan.niet aan twijfelen
  • François Defosse

    5 jaar geleden
    we staan voor een gigantische financiele crisis
  • Piet Pompies

    5 jaar geleden
    Waar zet je zoiets om in dollars of Euro ?
  • Robin van duyse

    5 jaar geleden
    De enige echte munt had zijn gewicht in goud... nu is alles een "zeepbel" en niemand die het ziet...
  1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
    Mijntelco

    Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

    Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
  2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
    Jobat

    De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

    Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.