AFP
Volledig scherm
© AFP

H&M sluit wereldwijd 250 winkels vanwege coronacrisis

EconomieHennes & Mauritz (H&M) gaat volgend jaar permanent 250 winkels sluiten. De Zweedse modeketen worstelt door de coronacrisis met een recordopbouw aan voorraad. In totaal heeft H&M wereldwijd meer dan 5000 winkels.

2 reacties

 • Joey Starr

  2 jaar geleden
  Als er ergens een “nieuwe” winkel opent, is het vrijwel zeker weer eens een zoveelste kleding- of schoenenwinkel. Er zijn er veel te veel die uiteindelijk allemaal dezelfde spullen “made in the far east” aanbieden. Goed dus dat er een natuurlijke “grote kuis” komt. Ook goed voor het milieu.
 • Kevin van Goethem

  2 jaar geleden
  Het is niet door Corona dat er winkels sluiten. Het is door alle absurde regels. En daardoor gaan er overal heel veel mensenlevens kapot gaan. En niet enkel van zwakke oude mensen.
 1. Nieuwe nettarieven zijn stuk hoger, maar “hoe meer je spreidt, hoe minder je betaalt” (met een digitale meter dan toch)
  Play

  Nieuwe nettarie­ven zijn stuk hoger, maar “hoe meer je spreidt, hoe minder je betaalt” (met een digitale meter dan toch)

  De VREG heeft de nettarieven voor elektriciteit en aardgas goedgekeurd. De nieuwe nettarieven voor elektriciteit gaan in op 1 januari 2023. Niet alleen grote bedrijven, maar ook gezinnen en kmo’s betalen vanaf dan een capaciteitstarief. Dat zal voor gezinnen zo’n 7 procent van de volledige elektriciteitsfactuur uitmaken. Wie zijn verbruik spreidt en hoge pieken vermijdt, betaalt met het capaciteitstarief minder dan wie dat niet doet. Als je een digitale meter hebt, tenminste.