AFP
Volledig scherm
© AFP

Hebben hamsteraars dan toch gelijk? Er dreigt wereldwijd tekort aan toiletpapier

Het was een beetje een running joke in het begin van de coronacrisis. Toen de eerste lockdown in ons land werd aangekondigd, repte iedereen zich naar de supermarkt om toiletpapier en droge voeding in te slaan. De ongerustheid bleek uiteindelijk onterecht, maar dat zou wel eens kunnen veranderen. Er dreigt namelijk een wereldwijd tekort aan toiletpapier door een crisis in de containersector.

43 reacties

 • Merel Depauw

  1 jaar geleden
  Er is helemaal geen wereldwijd tekort aan toiletpapier. Dit is een zuiver logistiek probleem.
 • Dominique Hermys

  1 jaar geleden
  Heb weer een pakket meegebracht. Elke keer dat ik ga winkelen breng ik er mee. Zijn mijn centen hé.
 • Peter Van der vennet

  1 jaar geleden
  De dag dat een tekort van wc papier ook al nieuws is...waw...denk eens 50-100-500 jaar terug hé, we overleven het wel denk ik.
 • Eddy Peeters

  1 jaar geleden
  Men blijft maar paniek zaaien hé. Gisteren was het nog dat het Suezkanaal doorgang weken zou geblokkeerd zijn. Maar nu blijkt het misschien wonder boven wonder begin volgende week al kunnen opgelost zijn. Wc papier zal er altijd zijn, zeg dat mijn grootmoeder het gezegd heeft. In haar jeugd gebruikte men kranten in het kleinste kamertje. voor alles is een oplossing mensen. Geen paniek.
 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Elk z’n washandje en handdoekje beetje zeep en alles weer proper geen natte doekjes of alles zit op korte tijd verstopt!