ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Grote groei vactures voorbij

De Vlaamse arbeidsbemiddelingsdienst VDAB heeft in oktober 1,6 procent minder vacatures binnengekregen in vergelijking met een jaar geleden. De grote groei van vacatures is er niet meer, erkent de VDAB.

7 reacties

 • Danny Callaert

  1 jaar geleden
  Gisteren heeft mijn vrouw gesolliciteerd voor een tijdelijke betrekking (1 jaar contractà bij H&M. De zaal zat afgeladen vol voor 1 plaats. En dan zeggen dat de mensen niet willen werken: er is gewoonweg geen werk voor laaggekwalificeerde jobs.
 • Patrick Kelchtermans

  1 jaar geleden
  Ik zag een vacature voor een communicatiedeskundige: je schrijft teksten en vertaalt ze in F-E, je maakt drukwerk op, je bedenkt campagnes, je onderhoudt de website, je beheert de marketingbudgetten, bedenkt content en voedt de sociale media, je onderhoudt contacten met de pers en je werkt perfect met alle Office-toepassingen. Ze zochten dus een copywriter/vertaler/marketeer/grafisch vormgever/art director/administratief bediende/PR-medewerker. In 1 functie. En dan niemand vinden? sja...
 • Serge Aernoudt

  1 jaar geleden
  We hebben dan ook geen buitenlanders meer nodig om ze in te vullen.
 • Geert Landsman

  1 jaar geleden
  Jobs, jobs, jobs is een holle slogan gebleken en de multinationals hebben hun zakken eens goed gevuld met subsidies. Stem nog wat meer rechts en we zullen verarmen tot beneden het peil in Afrika!
 • DIRK DECEUNINCK

  1 jaar geleden
  Was te peinzen nu Hilde Crevits minister van economie is
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

Geld