AP
Volledig scherm
© AP

Groei nieuwe abonnees stelt teleur bij Netflix

Streamingdienst Netflix is in het eerste kwartaal van dit jaar gegroeid met slechts 3,98 miljoen nieuwe abonnees, een pak minder dan de verwachte 6 miljoen, zo maakte het Amerikaanse bedrijf bekend. Het aandeel koerste in de nabeurse handel zo'n 11 procent lager, waarmee 25 miljard dollar (20,75 miljard euro) aan marktwaarde in rook opging. In totaal telt Netflix nu 207,64 miljoen klanten wereldwijd.

7 reacties

 • Jan Van den Berg

  3 weken geleden
  Denk vele focussen zich op Amerikaanse fils en serie s . Kijk eens naar de Spaanse , Indiasche - Zuid amerikaanse , Aziatische films en serie s zijn TOP en zeker geen derde rangs. En dit grote genre vindt je nerges anders dan op netflix
 • Patrick Van Laere

  3 weken geleden
  Al mogen ze nog honderd keer dezelfde films aanbieden en stomme programma's alleen maar om de tijd te vullen! Zelfs dan zal ik niet in deze val trappen, zelfde als kanaal digitaal van vroeger 1 top film om je te lokken en voor de rest oude films of 3e rang films! Ondertussen stort ik mij in het leren van het programmeren in Linux tijdens deze saaie TV tegenwoordig!
 • Luc Hermans

  3 weken geleden
  Men zal blijven zakken in de streamingdienst in Europa , zolang de Amerikaanse markt de betere films blijven krijgen.
 • Dirk Peeters

  3 weken geleden
  Ze zullen mij als Europese klant nog kwijtspelen, gewoon omdat ze onze Europese cultuur de nek aan het omwringen zijn. Sherlock Holmes die wordt opgevoerd als een junkie met een zwarte dokter Watson ? Vertalingen die door Amerikanen gedaan zijn, waardoor men soms grappige dingen krijgt. Vb. De tandenfee is een ... muis bij de franstaligen (die kennen de tandenfee niet) en in Latijns-Amerika noemen ze dat "El Raton".
 • Hilkens Björn

  3 weken geleden
  Buiten Netflix heb ik nog Disney+ en al de rest wat ik niet kan streamen in België kijk ik via een streamingbox met VPN.
 1. Stunt op snelweg blijkt levensreddend manouvre te zijn
  Play

  Stunt op snelweg blijkt levensred­dend manouvre te zijn

 2. Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'
  Play

  Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'

Geld