Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © ANP

Gemiddelde jaarfactuur voor aardgas stijgt in juli naar hoogste niveau ooit voor gezin in Vlaanderen

Wie in juli op de commerciële markt een aardgascontract moet sluiten, mag zich aan een geschatte gemiddelde jaarfactuur verwachten van 2.728,55 euro. Dat is het hoogste niveau ooit, zo blijkt uit cijfers van de Vlaamse energieregulator VREG.

65 reacties

 • Benjamin Gilissen

  5 maanden geleden
  Dankjewel niet verkozen regering, en opgedrongen EU gedoe! Een alleenstaande heeft het dubbel zo moeilijk, en geen kat die daar aan denkt, noch rekening mee wilt houden.
 • Marc Van Driessche

  5 maanden geleden
  Eens thuisblijven van een vliegvakantie en doe een fietsvakantie en je kan er heel de winter mee stoken. Rationeel denken noemen ze dat.
 • Erik Bervoets

  5 maanden geleden
  Mijn kacheltje in orde gebracht, laat die winter maar komen. Lekker hout verbranden want hout is co² neutraal toch?
 • philippe vandesande

  5 maanden geleden
  van wie moesten we allemaal overschakelen op aardgas? Van wie moesten we ons afhankelijk maken van deze energiebron met een groot risico op instabiliteit ? Wie koopt bij de vijand zal vroeg of laat het mes op de keel krijgen. En ziehier onze visionnaire politici hebben het geklaard, dit heb ik reeds 20 jaar geleden voorspelt. Dank u bewoners van de ivoren torens.
 • Leonarda Van Opbroecke

  5 maanden geleden
  In een ouder artikel HLN gelezen dat vlak voor de Russische invasie in Oekraïne het Europees electriciteitsnetwerk aan het Oekraiens is gekoppeld om het land van blijvende energie te voorzien tijdens de komende oorlog. Oekraïne ontvangt enkel. Het betalen is voor de Europeanen. Werd ineens duidelijjk waarom wij zuinig moesten zijn en de prijzen de hoogte inschoten. Want hoe hoger de energieprijs hoe hoger de belastingen erop.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.