Air Belgium nieuwe luchtvaart maatschappij
Volledig scherm
PREMIUM
Air Belgium nieuwe luchtvaart maatschappij © Air Belgium

Geen licentie, geen vliegtuigen, geen landingsbaan: Air Belgium nog niet van de grond

 Air Belgium wil vanaf eind maart naar China vliegen vanop Charleroi, maar de gloednieuwe Belgische luchtvaartmaatschappij heeft nog geen vlieglicentie, geen vliegtuigen en bovendien is de start-en landingsbaan te kort. "Onhaalbaar", vrezen luchtvaartexperts.

15 reacties

 • guy hellebosch

  5 jaar geleden
  zoals altijd een politieke afrekening,bij Van Gaver was dit ook zo in het verleden.
 • Erik Quartier

  5 jaar geleden
  Jos,volledig eens met u de vakbonden lossen alles op bij de anderen !
 • Freddie HEREMANS

  5 jaar geleden
  Mij valt direct op dat de op het vliegtuig aangebrachte kleuren van de Belgische vlag omgekeerd staan. Air Belgium, de zoveelste belgenmop.
 • Dirk Vangossum

  5 jaar geleden
  @joslagae : niets met vakbond te maken. Belastingbetaler geeft wel al subsidies zonder dat de ondernemer in orde is om op te starten met zijn bedrijf.
 • Luc de Velde

  5 jaar geleden
  Doodgeboren kind.
 1. Centrale banken komen met extra leenmogelijkheden voor banken

  Centrale banken komen met extra leenmoge­lijk­he­den voor banken

  De Europese Centrale Bank (ECB), de Federal Reserve en vier andere centrale banken zorgen de komende tijd voor extra leenmogelijkheden voor banken. Daarmee willen ze zorgen dat die banken over voldoende geld beschikken als klanten in economisch onzekere tijden meer geld willen opnemen. De stap, die enkele uren na de overname van het geplaagde Credit Suisse door UBS werd aangekondigd, moet zorgen bij klanten en investeerders wegnemen.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.