Michel Wuyts.
Volledig scherm
Michel Wuyts. © Hollandse Hoogte / Alex Vanhee

Forse kritiek op gedwongen pensioen Michel Wuyts en Frank Raes: “VRT vindt dat je netto een last bent. Spijtig”

Er komen heel wat verbaasde reacties op het pensioen van VRT-sporticonen Michel Wuyts en Frank Raes. Volgens econoom Paul De Grauwe “wil de VRT blijkbaar zijn akkoord niet geven” om langer te blijven werken. “Kan alleen maar omdat VRT vindt dat je netto een last bent. Spijtig.”

60 reacties

 • Willy Van Craen

  5 dagen geleden
  Als je voor 30 jaar 65 werd was je een oude man of vrouw. Nu zijn er meer die gemakkelijk tot hun 70 door kunnen gaan afhankelijk job. Ik ben 81 en werk nog full time met plezier. Natuurlijk zijn er velen die liefst vlug stoppen met werken omdat ze het niet graag doen.
 • pierre de smet

  5 dagen geleden
  Kan men hierboven niet vragen om Rik De Saedeleer en Jan Wouters te laten terugkomen . De ene voor het voetbal en Jan terug op een moto met hun deskundige commentaren en ze trokken niemand voor .
 • Peter Nols

  6 dagen geleden
  Waarom zou een bedrijf iemand die slecht ligt bij de collega's nog in dienst houden als ze er gratis vanaf geraken wegens pensioen. Er is al stevig geklonken op dat afscheid, maar dan wel zonder Wuyts.
 • Ludo Wouters

  1 week geleden
  Eigen lof stinkt. De Win, Wuyts, Raes, ze denken alle drie dat ze onmisbaar zijn op TV. Bij een bedrijf heb je een contract en dat is werken tot je 65 bent. Daarna is het gedaan. Wil je langer werken, dan wordt je zelfstandige maar daar heb je moed voor nodig.
 • Yves De Groote

  1 week geleden
  Iedereen gelijk voor de wet is een democratisch beginsel. Ze kunnen nog altijd op zelfstandige basis verder werken maar ik denk dat er dan aan het pensioen wordt geknabbeld.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!

Geld