ANP
Volledig scherm
© ANP

Fors meer passagiers voor KLM

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM heeft in de eerste zes maanden van het jaar fors meer passagiers is zijn vliegtuigen verwelkomd in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder. Tot en met juni stapten 16,6 miljoen passagiers aan boord bij KLM. Dit betekende een toename van de passagiersstroom met 1 miljoen reizigers.

3 reacties

 • Jef Denijs

  4 jaar geleden
  Maar Air France doet de extra winst wel op met eindeloze stakingen.
 • Tom De Bondt

  4 jaar geleden
  @Philomena Vanderweyen: Boek gewoon via de KLM site via Antwerpen of Brussel. Even goedkoop, en je krijgt er een gratis Thalys biljet bij, dan moet je zelf niet omrijden.
 • vicky vanderweyen

  4 jaar geleden
  Het is ook goedkoper om via klm te vliegen ,doe dit ook ,heb dat ommetje er wel voor over om naar Nederland te rijden.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. BNP Paribas Fortis verwacht voor het eerst lichte daling van huizenprijzen: “Tot nu toe gingen we uit van stabilisatie”
  Geld

  BNP Paribas Fortis verwacht voor het eerst lichte daling van huizenprij­zen: “Tot nu toe gingen we uit van stabilisa­tie”

  De Belgische economie zou volgend jaar met 0,2 procent groeien en in 2024 met 1,4 procent. Dat blijkt uit de jongste economische verwachtingen van BNP Paribas Fortis. Door de hogere rente en dus groeiende onbetaalbaarheid op de huizenmarkt, verwacht de bank ook minder vastgoedtransacties en een lichte daling van de huizenprijzen volgend jaar. Tot nu gingen de economen van de grootbank uit van een stabilisatie van de huizenprijzen in België.