REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Farmabedrijf Novartis schrapt ruim 7 procent van personeelsbestand

De Zwitserse farmareus Novartis gaat wereldwijd 8.000 banen schrappen, of iets meer dan 7 procent van zijn personeelsbestand. Dat heeft het bedrijf woensdag aangekondigd. Zowat 1.400 banen worden in Zwitserland geschrapt.

2 reacties

 • Carlos demaeyer

  1 maand geleden
  Carlos De Maeyer begrijp wie dit begrijpen kan eerst miljarden steun en dan oproep voor meer mensen en nu gooien ze al die specialisten buiten en politiek geeft maar geld aan de farma
 • leo Mariën

  1 maand geleden
  Net geen 10% inflatie en een terugvallende economie!! Vraag is wat men daar nog aan kan gaan doen? De rente verhogen waardoor ook de leningen veel duurder gaan worden? En dan heb ik het nog niet over de landen die door deze rentelast hun schulden niet meer kunnen terugbetalen. Wat je nu ziet bij bedrijven zoals Tesla, Novartis enz is het topje van de ijsberg. De Titanic, waar nog steeds Vivaldi op wordt gespeeld, stroomt vol gas door op .... kolen!!
 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.