Volledig scherm
© belga

Extra besparingen op komst bij Brussels Airlines

De Duitse luchtvaartgroep Lufthansa heeft zijn winstverwachtingen voor dit jaar naar beneden bijgesteld. Door de grote concurrentie van prijsvechters in Europa zakken de ticketprijzen. Het aandeel kelderde vandaag bij opening van de beurs 11 procent. Het bedrijf kondigt meteen besparingsmaatregelen aan bij dochter Eurowings, waaronder ook Brussels Airlines valt.

  1. Brussels Airlines ontvangt eerste A320 in Eurowings-kleuren

    Brussels Airlines ontvangt eerste A320 in Eurowings-kleu­ren

    Op Brussels Airport is deze namiddag een nieuwe Airbus A320 in de vloot van Brussels Airlines geland. Op zich niet zo bijzonder, behalve dan dat het het eerste korteafstandsvliegtuig van Brussels Airlines is dat in de kleuren van Eurowings zal rondvliegen vanuit Brussel. De combinatie van fuchsia en hemelsblauw zal vanaf nu op elk nieuw toestel voor het Europese netwerk de plaats innemen van het blauw met rode stippen van Brussels Airlines.
  2. Febelfin waarschuwt voor nieuwe 'kluisrekeningfraude'

    Febelfin waarschuwt voor nieuwe 'kluisreke­ning­frau­de'

    Bankenfederatie Febelfin waarschuwt voor een nieuwe vorm van fraude waarbij oplichters hun slachtoffer opbellen en zich voordoen als een bankbediende. Concreet sturen de oplichters eerst een phishingbericht om toegang te krijgen tot de rekening van het slachtoffer. Daarna bellen ze die persoon op met de raad om geld over te schrijven naar een zogezegd veilige kluisrekening omdat er verdachte verrichtingen zouden zijn vastgesteld op de bankrekening, waarschuwt Febelfin.

Geld