Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Expert schetst ideale formule: “Twee dagen thuiswerk, drie dagen op kantoor”

Vanaf vandaag mogen thuiswerkers weer één dag per week naar kantoor. Een hele aanpassing voor wie al maandenlang van thuis uit werkt. Er wordt nu nagedacht over arbeidsrichtlijnen voor ná de coronacrisis. “Twee dagen per week thuis en drie op de werkvloer is ideaal”, vindt expert Hendrik Delagrange die advies geeft.

43 reacties

 • Tim Peeters

  1 week geleden
  Geloof het of niet er zijn nog steeds mensen die steeds uit huis moeten gaan werken .
 • Rudy Elyn

  1 week geleden
  Ik werk als freelance in IT en heb een eigen kantoor, dit is de ideale werk/privé balans, om 17 uur gaat de deur van het kantoor dicht en stap ik 2 verdiepingen lager de living binnen: reistijd 20 seconden.
 • gustaaf carpels

  1 week geleden
  Tja dan zal er ofwel een wettelijk verplicht hoger bedrag moeten betaald worden voor de onkosten en Last die men ondervind ofwel een extra aftrekkost bij de persoonsbelasting
 • Ricky Rivalis

  1 week geleden
  Ik werk ook liever op kantoor, en kan nochtans perfect thuis werken want ook IT. Maar voor mij is thuis thuis, en bij vele mensen zijn er thuis meer storende elementen dan op kantoor. Appartementje, gezin, geen dedicated werkplek, lawaai van de omgeving en buren, tov een rustige werkomgeving met airco op kantoor. Samenwerken via zoom of teams vind ik ook niet altijd gemakkelijk. Een 3 2 verdeling lijkt mij dan ideaal.
 • Johnny L Verhoeven

  1 week geleden
  wij werken nu al een jaar thuis. Ondertussen hebben we de ons toegewezen projecten op de opgelegde deadlines afgewerkt. We doen niet beter of slechter als anders. Maar iedereen is gelukkiger omdat we niet meer uren in de file moeten staan.

Geld