Het bedrijf van Verstraeten heeft 40.000 vierkante meter ledschermen om te verhuren aan festivals, het voetbal, de tv-wereld en beurzen. "Sinds maart is mijn omzet zo goed als 0 euro."
Volledig scherm
PREMIUM
Het bedrijf van Verstraeten heeft 40.000 vierkante meter ledschermen om te verhuren aan festivals, het voetbal, de tv-wereld en beurzen. "Sinds maart is mijn omzet zo goed als 0 euro." © Joel Hoylaerts/Photo News

Ex-Zillionbaas Frank Verstraeten (51) ziet dat het 5 na 12 is voor evenementensector: “We hebben dringend geld nodig”

Met een grote actie op sociale media wil de evenementensector vandaag een einde maken aan de 'sound of silence'. Het water staat aan de lippen en de vele bedrijven die ons land wereldwijd naam en faam geven, vragen dringende steun om te overleven. Ook Frank Verstraeten (51) - ex-baas van de legendarische dancing Zillion en nu topman van Pixelscreen, een wereldspeler in led-schermen - doorbreekt na jaren de stilte. "Het is de hel voor iedereen."

40 reacties

 • raf peeters

  6 maanden geleden
  Miljoenen verdient en nu staan schreeuwen.Weet je hoe het in jaren 50 ging ,wel verkoop je bezittingen ,wagens en probeer iets anders maar laat zeer zeker niet vermaak en plezier betalen met belastinggeld er zijn heus wel belangrijkere zaken als dat.
 • Gino Denil

  6 maanden geleden
  We weten niet eens hoe lang die situatie nog gaat blijven duren. Het is toch niet wenselijk om bedrijven in stand te houden waarvan we niet weten of ze ooit nog een toekomst hebben. In de vrije markteconomie is er de wet van vraag en aanbod. Momenteel is er geen vraag en ook geen aanbod voor/door sommige bedrijven. Moeten we die dan als spookbedrijven aan het infuus in leven houden.
 • Nele Dupulthys

  6 maanden geleden
  De zelfstandigen e bedrijven moeten verplicht worden om zelf een grote buffer te hebben de gewone burger moet ook een burger hebben tegen slechte tijden en niet naar de overheid gaan... Wij kunnen dit niet blijven betalen al die miljarden die de regering cado doen
 • Guy Stanbel

  6 maanden geleden
  Waar blijven die banken met hun grote mond? Blazen als ze het niet aankunnen, maar als hun cliënteel in de miserie zit dan doen ze alsof ze niet bestaan! Renteloze leningen dat hebben we nodig! Anders zal hun cliënteel snel verminderen en komen we pas echt in de problemen.
 • Jos Nijs

  6 maanden geleden
  ik begrijp de evenementensector. en het kan goed zijn dat pixelscreen fin. gezond is en de grootste van de markt ! Maar de realiteit is: er is geen markt meer ! Je kan toch niet verwachten dat de overheid jullie marges en winsten gaan overnemen en doen alsof er niks aan de hand is ?? de enige oplossing is: ga praten met jullie schuldeisers, probeer leasecontracten te bevriezen en zet pers. maximaal op tech. werkloosheid, downsizen, verkoop helft van materiaal. Als het daar niet mee lukt, pech
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

Geld