De Russissche president Vladimir Poetin zet Europa onder druk door de gasleveringen te beperken.
Volledig scherm
De Russissche president Vladimir Poetin zet Europa onder druk door de gasleveringen te beperken. © AP/ANP/EPA

Europese gasprijs loopt verder op door zorgen over aanvulling voorraden

De Europese gasprijzen zijn maandag verder opgelopen na de opmars van de afgelopen twee weken. De prijzen zitten in de lift door de zorg dat de Europese landen hun gasvoorraden niet op tijd kunnen aanvullen voor de komende winter door het afknijpen van de leveringen door Rusland.

32 reacties

 • Johny Goessens

  2 maanden geleden
  Die prijzen mogen nog vertienvoudigen! Met de nieuwe maatregelen van NV-A-er Van Diependaele ivm spaargelden maxima bij het recht op een sociale woning moet ik het te veel toch door ramen en deuren smijten voor mijn recht te behouden! Top van Putin!
 • Eddy Lefere

  2 maanden geleden
  Leugens en bedrog niet meer en niet minder.
 • Marc Baeyens

  2 maanden geleden
  Hadden we maar geen Groenen gehad dan konden we nu rekenen op 5 kerncentrales en hadden we geen gas meer nodig. De partij voor de rijken zal veel meer bewoners in de armoede storten ... en de natuur beschadigen.
 • Karel Dillen

  2 maanden geleden
  Wilfried als men kerncentrales wou moest men daarmee al tijdens de vorige regering begonnen zijn want zeker in een land met al die regeringen duurt dat 20 of 30 jaar. Mirakeloplossingen zijn er niet, waarschijnlijk zal gas uiteindelijk nog de goedkoopste oplossing blijken.
 • Wilfried Vanden Berg

  2 maanden geleden
  En Tine wil nog meer gascentrales laten bouwen ? Ze zal alles wel oplossen , als het aan haar uitleg ligt .