Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen.
Volledig scherm
Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen. © Photo News

Europese Commissie vraagt waakzaamheid bij buitenlandse overnames tijdens coronacrisis

Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen heeft de EU-lidstaten opgeroepen om waakzaam te zijn voor buitenlandse overnames van bedrijven in strategisch belangrijke sectoren die tijdelijk verzwakt zijn door de coronacrisis. 

9 reacties

 • Nadine Abe

  1 jaar geleden
  En waar blijft hun persoonlijke steun aan de burgers , nog niet gehoord dat zij een deel van hun riante maandloon afstaan om die coronacrisis te steunen .
 • henri savelkoul

  1 jaar geleden
  Alles voor het grote kapitaal maar van Europa in crisis tijd was niets te zien verscholen in hun bunkers een gedrocht uitgevonden om de kleine man te bedotten en te bestelen zonder verder bestaansrecht afschaffen die handel een enorme besparing
 • Peter Hegge

  1 jaar geleden
  Je moet wat zeggen natuurlijk. Dat de EU geen kleding heeft voor het personeel in de lidstaten is niet zo belangrijk. Ik hoop dat Karel en Guy genieten van hun rust in Italië, het is ze gegund.
 • Danny Bottelier

  1 jaar geleden
  Onze energiebedrijven en onze banken waren ook van strategisch belang.
 • Paul Philippaerts

  1 jaar geleden
  Die leven echt in een andere wereld. Niet verwondelijk dat er weinig symptatie is voor eu. Laat heel europa maar eens stemmen, het zal snel gedaan zijn met die hoge dame en heren.

Geld