De Amerikaanse minister van Financiën Janet Yellen (centraal onderaan) reisde vandaag naar Brussel voor overleg met haar Europese ambtgenoten.
Volledig scherm
De Amerikaanse minister van Financiën Janet Yellen (centraal onderaan) reisde vandaag naar Brussel voor overleg met haar Europese ambtgenoten. © AFP

Europese Commissie stopt digitale taks tot oktober in koelkast

De Europese Commissie schort de voorbereiding van haar voorstel voor de invoering van een digitale taks op tot oktober. Dat heeft een woordvoerder meegedeeld. Met dat besluit wil de Commissie alle ruimte bieden aan de voltooiing van het internationale akkoord over de belasting van multinationals.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).

Geld