AP
Volledig scherm
© AP

Europese beurzen openen fors lager na rentebesluit in VS, ook aandelenbeurzen in Azië onderuit

De Europese beurzen gaan vandaag bij opening van de handel fors lager, na het rentebesluit van de Amerikaanse centrale bank gisteren. Ook de aandelenbeurzen in Azië gingen vandaag omlaag, in navolging van de forse koersverliezen op Wall Street.

 1. Poetin kondigt gedeeltelijke militaire mobilisatie af en dreigt met inzet van “alle beschikbare middelen” tegen “nucleaire chantage” van het Westen: “Ik bluf niet”
  Play

  Poetin kondigt gedeelte­lij­ke militaire mobilisa­tie af en dreigt met inzet van “alle beschikba­re middelen” tegen “nucleaire chantage” van het Westen: “Ik bluf niet”

  De Russische president Vladimir Poetin heeft een gedeeltelijke militaire mobilisatie afgekondigd. Dat deed hij vanochtend in een vooraf opgenomen tv-toespraak, zijn eerste sinds de Russische invasie in Oekraïne. Poetin zei ook dat hij “alle middelen die ons ter beschikking staan” zou gebruiken en dat degenen die nucleaire chantage tegen Rusland proberen te gebruiken, zullen merken dat de rollen tegen hen kunnen worden omgekeerd. Hij zei uitdrukkelijk: “Ik bluf niet.”
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.