Volledig scherm
© AFP

Euro klimt hoger en hoger

De euro heeft woensdag de vlucht voorwaarts voortgezet. Na de stijgingen van de voorbije handelsdagen klom de Europese eenheidsmunt tijdens de handel voort naar de hoogste stand in meer dan 2,5 jaar.

5 reacties

 • David Hermans

  3 weken geleden
  Vital Verstraten, wat een onzin vertelt u toch. Uiteraard is de intrinsieke waarde van fiatgeld nul komma nul, dat is net de bedoeling van fiduciair geld (= gebaseerd op vertrouwen). En wat mag de intrinsieke waarde van één bitcoin dan wel zijn? Nog minder dan nul komma nul want je kunt het zelfs niet in je handen houden! Zelfs goud heeft nul marktwaarde in het theoretische geval dat er nul kopers voor zouden zijn.
 • Vital Verstraten

  3 weken geleden
  Hoezo sterkte ?, de euro en de dollar zijn BEIDE gezakt ten opzichte van goud, aandelen, vastgoed, en vooral bitcoin. Gelieve te onthouden dat de interensieke waarde van alle fiat currency 0 is, en de dollar al reeds meer dan 98 procent van zijn waarde verloren heeft. Vroeger was 20 dollar een munt met 31,1 gram goud, nu kan u met 20 doller fiat nog net 1 honderdste kopen van dit echt geld. Gold is money everything else is credit jp morgan 1912.
 • Emi Hergersberg

  3 weken geleden
  de euro klimt hoger en mijn uitgaven ook. alles wordt duurder. alleen degenen die op andermans kosten leven voelen dat niet.
 • Joe Louis

  3 weken geleden
  Nog niks van gemerkt hier in Zwitserland 1 CHF = 0,98 €.
 • Joske Vermeulen

  3 weken geleden
  Wat hebben wij daaraan de prijzen blijven voor ons hetzelfde.Alleen de rijke worde hier rijker van.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi

Geld