Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

“EU komt met duurzaamheidsvoorwaarden voor transport en industrie”

De Europese Unie maakt volgende week de voorwaarden bekend waaraan transport, industrie en gebouwen moeten voldoen om te worden aangemerkt als een duurzame investering. Een besluit om aardgas en kernenergie al dan niet als 'groen' te bestempelen wordt uitgesteld, omdat de EU-landen het daarover niet eens zijn. Dat meldt persbureau Reuters, dat een conceptdocument heeft ingezien.

12 reacties

 • Fonske Beys

  4 weken geleden
  Zouden we niet beter uit Europa stappen .
 • piet devlieger

  4 weken geleden
  Mensen, we maken hier iets unieks mee, maar jammer genoeg niet in positieve zin : de economische ondergang van Europa, door Europa. De schade zal veel erger zijn dan die veroorzaakt door een oorlog. Spaar zoveel je kan en stel jezelf veilig want het zal hard nodig zijn. Dit is geen pessimisme maar keihard realisme. De armoede voor de brave burger is reeds ingeprogrammeerd en komt in de volgende jaren tot uitvoering.
 • bruno draulans

  4 weken geleden
  Dat ze eerst, na Corona, maar eens werk maken van standaardisering van vb adapters voor electronische apparaten zoals laptops. Je houdt niet voor mogelijk hoeveel soorten adapters er zijn, die je voor het minste prul compleet moet wegsmijten. Pen verbogen, niet vervangbaar, dus volledig vuilbak in.
 • Gerry Van Obbergen

  4 weken geleden
  Europa is alleen maar goed om de prijzen vanalles de hoogte in te jagen, en tevens ook nog allerhande foute beslissingen nemen.
 • jan peeters

  4 weken geleden
  en wie gaat dat weer allemaal moeten betalen de gewone man in de straat natuurlijk
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas

Geld