Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Simon Mouton Photo News

Elke maand verandert 1 op de 7 producten van prijs... en meestal gaat het om een stijging

Elke maand verandert bijna 1 op de 7 producten en diensten die in ons land worden aangeboden van prijs. In meer dan twee gevallen op de drie gaat het om een prijsstijging. Welke sectoren zijn het gevoeligst voor prijsstijgingen en in welke maand zien we net de meeste prijsverlagingen?

 1. België blokkeerde al 3,5 miljard euro aan Russische tegoeden

  België blokkeerde al 3,5 miljard euro aan Russische tegoeden

  België heeft al 3,5 miljard euro aan tegoeden van Russische oligarchen en entiteiten geblokkeerd in het kader van de Europese sancties die aangenomen zijn naar aanleiding van de oorlog in Oekraïne. Dat blijkt uit een overzicht van de Europese Commissie waar het Franse persbureau AFP de hand op heeft kunnen leggen. Alles samen blokkeerden de 27 lidstaten al 18,9 miljard euro aan Russisch geld, maar geen enkel land meer dan België.
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.