Bitcoin zit op een recordkoers van meer dan 44.000 dollar per stuk.
Volledig scherm
PREMIUM
Bitcoin zit op een recordkoers van meer dan 44.000 dollar per stuk.

“Eén Tesla voor u? Da’s dan 1,34 bitcoin alstublieft”: cryptomunt nooit meer waard dan vandaag, dankzij Elon Musk

Bitcoins zijn meer waard dan ooit. Nadat bekend raakte dat autobouwer Tesla voor 1,25 miljard euro bitcoins kocht en ze voortaan ook als betaalmiddel aanvaardt, steeg de koers naar 36.600 euro per stuk. Is dit de gamechanger voor de populaire cryptomunt of blijven het moderne tulpenbollen?

20 reacties

 • Guy Stanbel

  2 jaar geleden
  Een Tesla met Bitcoin kopen is het domste dat je kan doen, betaal het in eur en hou je Bitcoin, dan maak je winst!
 • wim CLAES

  2 jaar geleden
  Er is een maximum van 20999999 Bitcoins. Dus das geen munt he
 • Ben Hagedoren

  2 jaar geleden
  Aan alle sceptici wens ik graag het volgende mee te delen. Hebt u zich al wel eens het volgende afgevraagd: Wat is de werkelijke rede dat deze "gebakken lucht" zo snel in waarde stijgt? Zou het niet kunnen dat ons geld gewoon minder waard wordt? 67% van alle dollars wereldwijd in omloop zijn de laatste 8 jaar bijgedrukt. Begint de lamp stilaan te branden? Ikzelf bezit geen crypto of dergelijke assets, maar vind het wel een perfecte maatstaf om onze dalende koopkracht aan de kaak te stellen.
 • Jo Debacker

  2 jaar geleden
  Ivm met de fluctuaties, als je denkt dat de prijzen zullen kelderen zet je je crypto gewoon om in stablecoins, dat zijn stabiele coins, sommigen ondersteund door banken, die niet meer schommelen dan 0.01%. Duitsland brengt binnenkort ook zo'n stablecoin uit, gesteund door hun nationale bank. Crypto is here to stay!
 • Dirk Sonck

  2 jaar geleden
  Het blijft pure speculatie met 0,000% garantie.