"Centrale banken zullen machteloos staan", voorspelt Roubini.
Volledig scherm
"Centrale banken zullen machteloos staan", voorspelt Roubini. © Shutterstock/EPA

Econoom ziet 3 schokken die in 2020 wereldwijde recessie kunnen veroorzaken

EconomieNouriel Roubini, een professor economie die de kredietcrisis van 2008 voorspelde, zegt dat er een grote kans is dat in 2020 of zelfs nog daarvoor een nieuwe, wereldwijde recessie toeslaat. Hij ziet 3 negatieve schokken waardoor het zover zal komen. Centrale banken zullen machteloos staan.

74 reacties

 • Ja Rodrigus

  3 jaar geleden
  zijn dat van die berichten die ieder jaar opduiken.
 • Baldr VanHoek

  3 jaar geleden
  Mooie enscenering... het scenario is alweer geprogrammeerd.
 • Roger Willems

  3 jaar geleden
  De mensen worden dagelijks overspoeld met waarschuwingen over een zogezegde opkomst zijnde recessie, waarschijnlijk in de hoop van paniek te veroorzaken op de beurs. Maar het is zoals Warren Buffet al zei, wanneer je geschoren word moet je stil zitten.
 • Patrick Coens

  3 jaar geleden
  ze doen niets anders dan de mensen bang maken de paljassen , een crisis wordt veroorzaakt door hun eigen toedoen en hebzucht bende zeveraars
 • Lydia Appelmans

  3 jaar geleden
  Die zot in de VS zal er geen boterham minder door eten
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.