Wall Street
Volledig scherm
Wall Street © AFP

"Economie VS groeit sterker door Democratische controle Senaat"

De economie van de Verenigde Staten zal dit jaar volgens de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs sterker groeien dan eerder gedacht, dankzij de Democratische controle van de Senaat. Volgens Goldman Sachs zal de nieuwe president Joe Biden daardoor snel met een omvangrijk steunpakket komen om de Amerikaanse economie door de coronacrisis te loodsen.

1 reactie

 • Jeroen Beckers

  2 weken geleden
  Tot zover het grote fabeltje dat Trump z'n niet al te snuggere aanhang probeerde voor te schotelen. Het was Obama die voor de grootste vooruitgang zorgde, Trump profiteerde er gewoon van. En de angst van economische achteruitgang onder de Democraten zoals de republikeinen hun volgelingen proberen wijs te maken zal ook snel onzin blijken. Dat bewijst de geschiedenis al lang.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Greet De Keyser: “Dit voelt nog steeds als een land onder bedreiging. Het gevaar is nog niet voorbij”
  PREMIUM

  Greet De Keyser: “Dit voelt nog steeds als een land onder bedreiging. Het gevaar is nog niet voorbij”

  “Wat gebeurde in de hoofdstad van de VS heeft geen voorgaande. President Trump die een menigte van vele tienduizenden van zijn aanhangers aanzette tot wat 2 uur later de bestorming van het Congres werd. Nooit in mijn loopbaan als journalist (die 32 jaar lang is) ben ik zo boos geweest als vandaag. Boos op de president na zijn onwaarschijnlijk schofterig optreden”, schrijft onze VS-correspondente Greet De Keyser.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"

Geld