Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

E5 Mode vraagt gerechtelijke reorganisatie

UPDATEDe modewinkelketen e5 heeft een verzoek tot gerechtelijke reorganisatie met overdracht onder gerechtelijk gezag ingediend bij de ondernemingsrechtbank. Dat werd vanavond na de bijzondere ondernemingsraad vernomen uit goede bron.

4 reacties

 • Fonske Beys

  7 maanden geleden
  Oorzaak veel te veel huur .
 • Emi Hergersberg

  7 maanden geleden
  Vroeger waren er naaisters. Ze hadden een goede opleiding en stielkennis en konden ook verstellingen. Afdelingen snit& naad moesten angstaft worden en de economie heeft zich voor de goedkoop op de lage loon landen afgestemd waardoor al die winkelketens ontstaan zijn. Geef mij maar de vroegere stoffenwinkels en de mensen met gouden handen terug ipv de grote modewinkels 
 • Gilbert De Keyser

  7 maanden geleden
  Welzijn van het personeel hangt af van de rentabiliteit van het bedrijf. E5 mode is altijd een voorbeeld geweest van goed management en goed personeelsbeleid. Met de huidige pandemie is de enige oplossing een harde structurering, sluiting van winkels met weinig overlevingskansen en helaas ook afslanking van het personeelsbestand. Het management voelt dit hoe dan ook aan als een persoonlijke mislukking, hoe erg ook voor het personeel. Quo vadis?
 • François THIJS

  7 maanden geleden
  Je leest de laatste tijd niets anders dan dit soort berichten. Mijn aandacht gaat vooral naar de personeelsleden uit.

Geld