Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © AFP

E-commerce in België met 7 procent gegroeid in eerste jaarhelft

Er is in België in de eerste jaarhelft al voor 5,69 miljard euro online besteed. Dat is 7 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar, zo blijkt uit cijfers van sectorfederatie BeCommerce.

3 reacties

 • Gino Denil

  2 jaar geleden
  Het gaat wel stukken rapper om bij diverse firma's online te kopen vanachter de PC, Emi De graeve, dan rond te rijden en je blauw te betalen aan parkeergeld om meerdere winkels aan te doen. Want in één winkel vind je ook niet al je producten. En als je zo eerst prijzen wil vergelijken moet je wel heel veel rondrijden vooraleer te kunnen kopen. De meeste e-commerce firma's verkopen goedkoper, geven je bedenktijd - krijg je niet in de winkel - en verzenden gratis. Garantie doorgaans ook beter.
 • james vroman

  2 jaar geleden
  die 7 procent groei zal zich omzetten naar 0 procent eens de nieuwe regering en hun (graai )plannen wereldkundig zal gemaakt worden ...de put van 8 miljard moet gedicht worden en snel er is geen tijd te verliezen ..
 • Emi Hergersberg

  2 jaar geleden
  jaja en dan weer terugsturen als je niet tevreden bent ? Dat is voor mij meer werk. Bovendien gebruikt de e-commerce allerlei trukken ivm verzendingskosten en moet je bij diverse firma's aankopen om al je producten bijeen te krijgen.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Vragen over je belastingbrief? Onze fiscaal expert Michel Maus gidst je van A tot Z door je belastingaangifte

  Vragen over je belasting­brief? Onze fiscaal expert Michel Maus gidst je van A tot Z door je belasting­aan­gif­te

  Ook fiscaal was 2020 geen jaar als een ander. En dus is de hulp van fiscaal expert Michel Maus welkom bij het invullen van je belastingaangifte. Of bij het nakijken ervan. Want één ding is wél hetzelfde als vorig jaar: als je een vooraf ingevulde belastingaangifte krijgt, kijk je die maar beter heel goed na. Want hoe zit het alweer met de nieuwe gunstige fiscale regels voor wie een huis wil kopen? Het afgelopen jaar belegd in bitcoins, maar geen idee welke fiscale gevolgen dat heeft? En wat moet je thuiswerkvergoeding en overuren?

Geld