Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Getty Images/iStockphoto

Dit verandert voor u (en uw portemonnee) op 1 januari 2021

Jazeker, de jaarwisseling is meer dan een banale kalenderkwestie. Vanaf vandaag, 1 januari 2021, verandert immers een en ander, met vooral gevolgen voor uw bankrekening. We bundelen de veranderingen die we te danken of te wijten hebben aan onze overheden. Zo bent u zowel financieel als op het vlak van werk en verkeer van alles op de hoogte.

77 reacties

 • San Pauwels

  2 maanden geleden
  @Gino Van Laetem:Tijdens het bewind van N-VA nam de schuldenberg nog toe. Politici deelden cadeautjes uit aan multinationals, grootbanken.. Deze grootverdieners versluizen jaarlijks miljarden naar het belastingparadijzen zonder iets bij te dragen. Volgens Tommelein (OVLD) zou gratis niet bestaan.Toch wel maar de voorwaarde is natuurlijk dat je een grootverdiener bent. Gezinnen en vooral alleenstaanden (meer dan helft van het loon!) betalen het gelag. Nu gaat men onze bankrekening controleren ;-)
 • Tim Peeters

  2 maanden geleden
  Veel in het leven bepalen we zelf. Bij het begin van het nieuwe jaar bekijk ik mijn uitgaven van het voorbije jaar eens.wat weg kan gelaten worden zal ook weggelaten worden.velen onder ons klagen maar willen materieel gezien te veel.en het brengt absoluut geen geluk.ik ga het komende jaar wat meer een foert mentaliteit invoeren.foert tegen alsmaar meer rommel abbonementen en uiterlijke schijn dan ik kan automatisch wat rustiger beroepsleven leiden in tegenstelling tot velen die nooitgenoeghebben
 • Ludo Hermans

  2 maanden geleden
  De uitstappremie van onze politici wordt met 75 procent verlaagd om hun hoogheidswaanzin wat te kalmeren!
 • Stefanie Logie

  2 maanden geleden
  De zelfstandigen verdienen het, zeker weten! Maar sommige anderen... Hoe minder ze moeten werken, hoe meer ze verdienen.
 • Peter Tijdgad

  2 maanden geleden
  Dan spreken we niet over hoeveel procenten bovenop dat een zelfstandige bij rekent op materiaal of product ! Ik koop alles zelf in want mijn loon is te klein om een zelfstandige te betalen ! Het verschil is niet groot maar serieus groot ! En dan spreken we nog niet over hun. Monster lonen !
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht

Geld