Een filiaal van Action in Wetteren.
Volledig scherm
Een filiaal van Action in Wetteren. © d

Discountketen Action opent in Praag zijn tweeduizendste filiaal

Discountketen Action opent op donderdag zijn tweeduizendste filiaal. De nieuwste winkel is gesitueerd in de Tsjechische hoofdstad Praag. Volgens Action-topvrouw Hajir Hajji, die zelf ooit als vakkenvuller begon bij de keten, is de opening “een geweldige mijlpaal”. Ze gaf daarbij gelijk aan dat de keten in de nabije toekomst nog sneller wil groeien.

7 reacties

 • christian peeters

  4 maanden geleden
  Ik zie de parking er dagelijks vol staan met Duitse ,klasse’ wagens.
 • Marc Stromberg

  4 maanden geleden
  Ze willen stappen zetten op het gebied van duurzaamheid, maar blijven gewoon wegwerp-producten verkopen.
 • freddy vandersmissen

  4 maanden geleden
  Kom er regelmatig dankzij Vivaldi . En neen , het is geen rommel wat er verkocht word , integendeel zijn er veel producten hetzelfde die in duurdere winkels verkocht worden aan de prijs x5. Ge moet niet vragen wat de winstmarge is van de bekende ketens.
 • Elle-jan Katsberger

  4 maanden geleden
  Als andere winkels voor die spullen het 3 of 4 voudige vragen is het toch logisch dat je bij de action koopt
 • luc caels

  4 maanden geleden
  Guide Sarrazin, zijn goede producten, dus geen probleem. China is trouwens een fantastisch land. Maar ja, als je het nooit bezocht hebt, weet je van niets he.
 1. “10 m2 extra bewoonbare oppervlakte doet de prijs stijgen”: deze kenmerken hebben de grootste impact op de prijs van je woning

  “10 m2 extra bewoonbare oppervlak­te doet de prijs stijgen”: deze kenmerken hebben de grootste impact op de prijs van je woning

  Parkeerplaats, badkamer of tuin? Wat zijn de kenmerken die de waarde van je huis bepalen? Belfius Strategic Research bekeek de data van de Belgische immo-website Immovlan over de periode 2016 tot 2022, en vergeleek wat verkopers invullen om hun huis in de kijker te zetten. Onze geldexpert Véronique Goossens, hoofdeconoom bij Belfius, geeft een overzicht van de elementen die de vraagprijs van een woning het meest beïnvloeden.