Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © EPA

Digitale munten als bitcoin maken flinke duik

De bitcoin heeft een beroerde week achter de rug. De digitale munt ging flink onderuit, ook door zorgen in de markt of de waarde van 's werelds bekendste cryptovaluta niet te sterk is opgelopen in de afgelopen tijd.

20 reacties

 • Bart Verbeeck

  2 maanden geleden
  Ronny Cuypers. Niet vergeten dat in een Fiat systeem iedereen automatisch verliest en stijgend naarmate er steeds wordt bijgedrukt;
 • Pieter Declercq

  2 maanden geleden
  jammer dat velen die elon musk zo blindelings volgen. tis niet omdat hij het al ver gebracht heeft dat hij geen stommiteiten kan begaan é. elon wil nu zo snel mogelijk veel geld steken voor zijn ruimte reizen. laat je niet gebruiken door zulke mensen ze weten goed wat ze doen, hij kan snel veel verdienen doordat hij weet hoe mensen reageren op zijn uitspraken
 • Tom Wuytack

  2 maanden geleden
  En herstellen reeds terug
 • Olivier Delbeke

  2 maanden geleden
  Je verliest of je wint pas als je verkoopt.
 • Peter Van Dewiele

  2 maanden geleden
  Op 5 maand tijd mijn inzet kunnen verdubbelen! Ik verkoop nog niets, wacht rustig af, en koop nog bij! Niet alles op Bitcoin, er zijn andere interessante coins op de markt. Op 1 jaar kan je niet rijk worden, tenzij je heel veel inzet en aan daytraden doet, maar dat is voor beginners echt niet aan te raden. Einde 2021 zullen we nog eens praten! Wachten en geduld, dat moet je doen.
 1. Horeca-actoren voeren gezamenlijke campagne voor veilige heropening op 1 mei

  Horeca-actoren voeren gezamenlij­ke campagne voor veilige heropening op 1 mei

  Meerdere federaties uit de horecasector hebben de krachten gebundeld voor een nationale campagne, die pleit voor een veilige heropening van cafés en restaurants op 1 mei. Met de slogan "Een stil café kan je ook wakker houden" wil men de politiek en de publieke opinie overtuigen van de noodzaak tot heropening. Voor zes op de tien horecazaken staat het water intussen aan de lippen na meer dan een half jaar verplichte sluiting.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw

Geld