REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Deutsche Bank sluit een vijfde van haar bankkantoren in Duitsland

EconomieDeutsche Bank, de grootste bank van Duitsland, gaat een vijfde van al haar kantoren in Duitsland sluiten. Volgens de bank komt dat door de opmars van het digitaal bankieren, die door de coronapandemie nog werd versneld. 

0 reacties

 1. Lieve (34) en Kris (40) verbouwen wijn in het Hageland: “We houden er geen cent aan over, maar deze wijngaard is ons leven”
  PREMIUM
  Zoveel verdien ik

  Lieve (34) en Kris (40) verbouwen wijn in het Hageland: “We houden er geen cent aan over, maar deze wijngaard is ons leven”

  Onze redacteur vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Vandaag komt Lieve Wuyts aan de beurt: na het plotse overlijden van haar vader besloot ze hun gezamenlijk levenswerk, - wijngaard Liemau -, verder te zetten met haar gezin. Elk jaar leveren de wijnranken die ze als klein meisje mee hielp aanplanten én volop floreren op de zuiderflanken van de Houwaartse berg een mooie oogst aan streekwijnen op. “We houden er geen cent aan over maar de wijngaard maakt ons echt gelukkig”, zegt Lieve.
 1. Pfizer verwacht dit jaar 33,5 miljard dollar omzet te halen uit coronavaccin

  Pfizer verwacht dit jaar 33,5 miljard dollar omzet te halen uit coronavac­cin

  Pfizer verwacht dit jaar een omzet te halen van 33,5 miljard dollar, omgerekend zo'n 28,4 miljard euro, uit de verkoop van zijn vaccin tegen Covid-19, dat het samen met het Duitse BioNTech heeft ontwikkeld. Dat is fors meer dan de 26 miljard dollar die de groep in mei nog naar voren schoof. De Amerikaanse farmareus trok ook de omzet- en winstverwachting voor dit jaar op. Dat blijkt uit de voorstelling van de kwartaalcijfers.

Geld