REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Delta Air Lines wil ruim duizend nieuwe piloten aannemen

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines wil tegen de zomer van volgend jaar meer dan duizend nieuwe piloten hebben aangenomen. De maatschappij rekent op een sterk herstel uit de coronacrisis en verwacht dat het meer routes zal vliegen.

2 reacties

 • gustaaf carpels

  1 maand geleden
  Tja ze hebben daar een andere wetgeving dan hier Hier is een werknemer nog min of meer beschermd en heeft een werkgever zich te houden aan een aantal humane regels daar is een werknemer niks beschermd
 • Hans Andersen

  1 maand geleden
  Vliegen moet dringend verminderen om de wereld te redden. Een echte noodzaak is er niet voor en toch blijven we de planeet vervuilen met uitstoot die tien keer groter is dan die van alle auto's op de wereld samen.
 1. Productieproblemen bij Nike en Adidas in Zuidoost-Azië: fabrieken sluiten om coronaverspreiding in te dammen
  1

  Productie­pro­ble­men bij Nike en Adidas in Zuid­oost-Azië: fabrieken sluiten om coronaver­sprei­ding in te dammen

  Enkele van de grotere schoenen- en kledingmerken zoals Nike en Adidas hebben productieproblemen door het sluiten van fabrieken in Zuidoost-Azië. Een aantal bedrijven dat producten maakt voor de merken zegt dat de autoriteiten fabrieken dichtgooien om verder verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Kenners vrezen mede door de lage vaccinatiegraad in de regio nog meer productieproblemen. Dat kan weer gevolgen hebben voor het aanbod tijdens de aanstaande feestdagen in de Verenigde Staten en Europa.
 2. Google-moederbedrijf Alphabet verdient fors meer aan advertenties

  Goog­le-moederbe­drijf Alphabet verdient fors meer aan adverten­ties

  Google-moederbedrijf Alphabet heeft zijn opbrengsten en winst in het tweede kwartaal flink opgevoerd. Het Amerikaanse technologieconcern slaagde erin om veel meer te verdienen aan advertenties dan in de vergelijkbare periode vorig jaar. Ook leveren de clouddiensten van Alphabet steeds meer op. Wat meespeelt is dat in de vergelijkbare periode vorig jaar de coronacrisis net was uitgebroken en reclame-inkomsten onder druk stonden omdat bedrijven als kostenbesparing hun advertentiebudget verkleinden.

Geld