De Grote Geldbarometer: hoeveel leverde de 10.000 euro van Paul D’hoore dit jaar op?

22 reacties

 • bart vansteenkiste

  3 maanden geleden
  de meeste opbrengst op vandaag is de wetten volgen van uit den oude tijd en dat is u geld onder uw matras stoppen , manier van spreken , maar zeker niet beleggen of op een bank dumpen , want brengt niet op , in tegen deel ze pakken er van.
 • willy zachel

  4 maanden geleden
  Gewoon gezond verstand gebruiken en uiteraard ook op gebied van risico spreiding daar heb ik géén hulp bij nodig ! Ik heb één keer eens een raad van een belegging expert gevolgd voor een lange termijn belegging en was na 6 maanden bijna alles kwijt met Vallourec gekocht op 84 € nu nog amper 7 €
 • Willy van craen

  5 maanden geleden
  De bank en regering neemt ook een deel van de winst weg maar daar heb ik niets van gehoord.
 • Ann Verschueren

  5 maanden geleden
  Allemaal goed voor mensen die tijd hebben en de opleiding om zich daarmee bezig te houden. Maar als leek begin je daar niet aan en als je naar je bank stapt hiervoor ben je al op voorhand gepluimd.
 • Jan Beullens

  5 maanden geleden
  Beste Paul, hoe heb je je inzet gespreid over de aandelen die je selecteerde? Elk aandeel even veel of ….?
 1. Rusland blijft grootste aardolieleverancier van België

  Rusland blijft grootste aardoliele­ve­ran­cier van België

  Rusland blijft met voorsprong de grootste individuele aardolieleverancier van België. Het land leverde vorig jaar meer aardolie dan in 2020, maar het aandeel zakte wel licht van 30 naar 29 procent. Dat blijkt donderdag uit de kerncijfers 2021 van Energia, de sectororganisatie van onder meer de raffinage, distributie en opslag van energieproducten. Het verbruik van brandstoffen steeg in 2021 naar vrijwel opnieuw het pre-coronaniveau.