Alexander De Croo.
Volledig scherm
Alexander De Croo. © Photo News

De Croo: “Regering wil niet alleen opdraaien voor redding Brussels Airlines”

Als de regering steun zou geven aan Brussels Airlines, dan wil ze dat niet alleen doen. Dat heeft minister van Financiën Alexander De Croo (Open Vld) in de Kamer laten verstaan. Bovendien wil hij er voorwaarden aan verbinden.

45 reacties

 • Erwin De Meyer

  10 maanden geleden
  100 % Duits en toch geld toestoppen ? Ze zullen het nooit leren hier. Dat mogen we dan na de coronacrisis ook nog gaan meebetalen.
 • victor vandesande

  10 maanden geleden
  Velen hier willen BA niet steunen en vinden dat we moeten vertrouwen op buitenlandse maatschappijen . We hebben daar ervaring mee: zie de miserie met de chinese mondmaskers. Met de kerncentrales en energie doen we niet wat we willen ,in franse handen . Fortis BNP idem , belgie doet wat frankrijk zegt en er zijn nog voorbeelden . Willen we dat dan ?
 • thierry bollaert

  10 maanden geleden
  veel te veel stakingen in ybelgie,de macht van de vakbonden is te groot om hier op termijn nog te investeren in grote bedrijven met veel werknemers.dat vergeten de politiekers snel maar de ceo s van bedrijven nieten ik kan hen geen ongelijk geven.
 • Jos Nijs

  10 maanden geleden
  De oplossing is simpel: Lufthanse is de eigenaar en aandeelhouder. Dat ze daar maar eerst gaan huilen. En verder: steun van de Belgische staat kan, als de staat dan ook mede-aandeelhouder wordt. Een kapitaalsverhoging als het ware. Voor wat hoort wat ! Of zoals vroeger met de banken: terug te betalen tegen 6% interest.
 • Jan De Vos

  10 maanden geleden
  Sabena heeft NOOIT een kosten baten analyse gemaakt, Brussels airlines is ook nog duurder dan de concurentie, het totaal pakket is te duur tov andere maatschappijen. Heel waarschijnlijk te veel personeel, hoge personeelskost, groot kader personeel, en andere factoren.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden

Geld