Volledig scherm
© PHOTO_NEWS

D'Ieteren onderuit op wispelturige beurs

De Brusselse beurs zocht de hele dag naar de juiste richting met afwisselend dalende en stijgende noteringen. Uiteindelijk sloot de Bel20-index, die de evolutie van de waarde van de korf met de belangrijkste twintig aandelen weerspiegelt, 0,29 procent hoger af op 3.653,18 punten. Op de tweede rij bekocht D'Ieteren niettemin tegenvallende verkopen met een verlies van bijna 7 procent.

 1. Parket bevestigt klacht tegen veelbesproken eigenaar van Mega World, personeel houdt inkomsten van winkels in verzekerde bewaring

  Parket bevestigt klacht tegen veelbespro­ken eigenaar van Mega World, personeel houdt inkomsten van winkels in verzekerde bewaring

  Het parket van Antwerpen bevestigt dat ACV Puls klacht heeft ingediend tegen Dirk Bron, de eigenaar van Mega World. Het personeel houdt intussen na een oproep van de vakbond de inkomsten van de winkels in “verzekerde bewaring”. Dat betekent dat de gelden niet doorgestort worden naar de moedermaatschappij. De bond riep daartoe op omdat het een leegroof van het bedrijf vreest.
 2. Steeds meer jongeren verdienen geld met gamen en dat kan gevolgen hebben voor belastingbrief: “Ook voor die van de ouders”
  PREMIUM

  Steeds meer jongeren verdienen geld met gamen en dat kan gevolgen hebben voor belasting­brief: “Ook voor die van de ouders”

  Online gamen was nog nooit zo populair, en wie er een beetje talent voor heeft kan er anno 2020 ook flink z’n boterham (lees: miljoenen) mee verdienen. Maar wat als je minderjarige zoon- of dochterlief prijzengeld wint met computergames? Word je daarop belast? Michel Maus, belastingexpert in ons geldpanel, boog zich over het vraagstuk en wil ouders waarschuwen. “Ook hier zal de fiscus een graantje willen meepikken.”

Geld