Cryptobeurs Binance is officieel gevestigd op de Kaaimaneilanden en wordt verdacht van het meewerken aan witwassen.
Volledig scherm
Cryptobeurs Binance is officieel gevestigd op de Kaaimaneilanden en wordt verdacht van het meewerken aan witwassen. © REUTERS

Cryptobeurs Binance illegaal volgens Nederlandse toezichthouder

’s Werelds grootste cryptobeurs Binance, waar je kan handelen in digitale munten als de bitcoin, mag in Nederland geen diensten aanbieden. Toezichthouder De Nederlandsche Bank (DNB) meldt dat Binance actief is in Nederland zonder een wettelijk verplichte registratie. Dat betekent dat het concern illegaal bezig is.

5 reacties

 • David Smit

  2 maanden geleden
  Kleine correctie van video in deze post. 2# Mocht het zijn dat ze niet je hard wallet hacken maar een exchange of online wallet (dus niet via jouw paswoord). Dan kan je dat melden en kan je mogelijks coins terugkrijgen. Het kan wel even duren. Maar de meeste coins zijn perfect te traceren. Dit is al eens gebeurt toen er een fout ingeslopen was in een van de updates van een andere crypto (niet Bitcoin). Mensen hebben daar hun geld terug gekregen. Niet elke crypto of beurs is even hard beveiligt.
 • Guy Stanbel

  2 maanden geleden
  De banken beginnen zenuwachtig te worden en proberen grote spelers in de cryptowereld onderuit te halen. Crypto is vrijheid, vrijheid komt met een persoonlijke verantwoordelijkheid. Crypto is een tool en komt niet samen met regels opgelegd door de huidige politiek. Dat zal altijd zo zijn, omdat crypto niet van iemand is, maar van iedereen. Banken kunnen er maar beter aan wennen!
 • Patricia Kennes

  2 maanden geleden
  Het enige waar dit omgaat is dat de bankjes bang krijgen dat ze teveel centjes mislopen . Is het niet triestig geworden we mogen niet meer buitenkomen,niet onze centjes zetten waar we willen,alleen gaan werken en alles afgeven aan vadertje staat. En wij vinden dat allemaal ok !
 • Goyen Yves

  2 maanden geleden
  Dat word tijd de verhalen dat je er van hoord
 • pascal daemen

  2 maanden geleden
  Staat en banken voelen de miljoenen aan hun neus voorbij gaan .
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Waar en hoe koop je welke digitale munten? Onze crypto-experts geven advies: “Sommige platformen bieden jaarlijkse interesten op je bitcoins”
  PREMIUM

  Waar en hoe koop je welke digitale munten? Onze cryp­to-ex­perts geven advies: “Sommige platformen bieden jaarlijkse interesten op je bitcoins”

  Er gaat geen dag voorbij of er valt wel iets te beleven in de wereld van Bitcoin en andere cryptomunten. Hoge en lage koerssprongen lossen elkaar in sneltempo af. Kriebelt het bij jou (en je portemonnee) om te investeren in het digitale monetaire systeem? Zorg dan dat je je goed voorbereid en ook bewust bent van de valkuilen. In deze reeks zetten crypto-experts Levi Haegebaert en Gwen Busseniers je op weg met de belangrijkste informatie. Vandaag: waar kan je welke digitale munten aankopen? Hoe doe je dat stap voor stap? En hoe bescherm je je tegen hackers?

Geld