Hilde Crevits.
Volledig scherm
Hilde Crevits. © Photo News

Crevits: "We neigen naar uitstel van koopjesperiode”

“We hadden deze week overleg met de sector en de meningen over de koopjesperiode waren fiftyfifty verdeeld. Ik heb het gevoel dat de grote ketens geen verlenging willen en de kleinere wel. Ik denk dat we neigen naar een uitstel, maar de knoop moet federaal worden doorgehakt.” Dat zei Vlaams minister van Economie Hilde Crevits in ‘De Zevende Dag’ op Eén.

6 reacties

 • Rudy Chalmet

  2 maanden geleden
  Crevits , jullie hebben mooi praten , elke maand ligt er een royale vergoeding op jullie te wachten , jullie hoeven zich geen zorgen te maken , het geld komt bij jullie rijkelijk binnen lopen . Vele gezinnen en zelfstandigen zitten momenteel op hun tandvlees financieel en kijken uit naar de solden om eindelijk iets nieuws voor de kinderen te kunnen kopen van kleding enz . Maar nee , nu gaan jullie daar ook nog eens een stokje voor steken . 
 • Etienne Vanhoegaerden

  2 maanden geleden
  Ze zullen snel weer dicht gaan daar de mensen enkel naar zichzelf kijken en massaal zullen gaan.Zie Eindhoven Rotterdam enz.Daarna weer geklaag dat dit gebeurt zonder te denken dat zij mede oorzaak zijn
 • Els Dhondt

  2 maanden geleden
  Doe maar uitstel van de solden dan gaan we weer eens bij onze buren aankloppen he. Of online buitenlandse webshops maar wachten op onze Belgen neen dank je. Een dagje Roermond of Rozendaal is dan dik ok.
 • dany VANDEVIVERE DANNY

  2 maanden geleden
  Stel maar uit, dan gaat iedereen weer de grens over. Hebben onze minister niets geleerd over vrij verkeer van mensen en goederen in Europa.
 • Stef raes

  2 maanden geleden
  Mensen verstandig en spreiden ?! Die gelooft ook nog in sprookjes ! 80 procent wel maar 20 procent veegt er zijn voeten aan. Kijk maar naar Brugge en Brussel gisterenavond.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

Geld