Topman Carlos Brito van biergroep AB InBev leverde 20 procent van zijn basissalaris in.
Volledig scherm
Topman Carlos Brito van biergroep AB InBev leverde 20 procent van zijn basissalaris in. © BELGA

Coronacrisis neemt hap uit topsalarissen: dit verdienen de CEO's van Bel20-bedrijven

Meerdere CEO's van grote beursgenoteerde bedrijven in België hebben in coronajaar 2020 een deel van hun loon ingeleverd. Dat blijkt uit een analyse van De Tijd.

16 reacties

 • Carlo Blanckaert

  1 maand geleden
  Visie en leiderschap. Laat me niet lachen. Telenet is een puur monopolistisch bedrijf. Die kabel had altijd van de staat moeten blijven of verdeeld onder meerdere spelers en niet van één enkel bedrijf. Voor mij al lang geen Telenet meer. Hopelijk hebben we binnenkort overal 5G netwerk. Eens kijken of die met visie en leiderschap hun grote gestolen winsten kunnen handhaven.
 • René Schoeters

  1 maand geleden
  Weinig vrouwen aan de top!
 • Erik Meers

  1 maand geleden
  Ach , dit jaar slikken ze wel een beetje loonverlies om de kerk in het midden te houden maar als éénmaal de crisis voorbij is geven ze zichzelf weer een jaarlijkse opslag van 25% en een flinke bonus erbovenop net zoals ze jaarlijks deden voor de covid .
 • Dennis Leever

  1 maand geleden
  Van 1,2 miljoen kunnen zeker nog steeds 24 gezinnen goed leven... Dus wat wil meneer? Staande ovatie? dhr. Ulmer Hoewel deze dat niet doet. Er zijn er genoeg die het wel doen. Denk daar eens aan in deze tijden.
 • Marianne Van den Lemmer

  1 maand geleden
  Moeten we nu medelijden voelen misschien? Ik spaar dat liever voor wie het verdient.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar

Geld