Fed-voorzitter Jerome Powell spreekt de Congresleden toe.
Volledig scherm
Fed-voorzitter Jerome Powell spreekt de Congresleden toe. © REUTERS

Centrale bank VS verwacht economische betere tijden in 2021

De Federal Reserve, de Amerikaanse centrale bank, verwacht dat de economische toestand in de Verenigde Staten in de loop van dit jaar verbetert. Desondanks is de arbeidsmarkt nog lang niet hersteld van de neergang die de coronapandemie veroorzaakte, waarschuwde voorzitter Jerome Powell bij een tweedaagse hoorzitting voor het Congres over het beleid van de koepel van centrale banken.

1 reactie

 • Ramon Simon

  6 dagen geleden
  Wat is het verschil met 120 miljard opkoopprogramma en de vorige 3 QE? Men zit diep in de schulden en blijft maar geld bijdrukken. Nooit economie in vraag stellen, consumeren dat is alles. De noodzaak van een job. Men vindt in feite jobs uit voor de beter opgeleide en de praktisch geschoolden vechten met lage lonen om het weinig werk.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

 2. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras

Geld