Archiefbeeld ter illustratie.
Volledig scherm
Archiefbeeld ter illustratie. © BELGA

Brusselse beurs sluit op hoogste peil in 12 jaar. Volgens onze expert Paul D’Hoore zal winstreeks zich waarschijnlijk voortzetten

De Brusselse beurs is er vandaag al voor de derde opeenvolgende dag op vooruit gegaan. De Bel20-index dikte 0,77 procent extra aan tot 4.184,27 punten. Het gaat om het hoogste peil van de graadmeter bij het sluiten van de handel sinds 7 november 2007 (4.246,85 punten).

16 reacties

 • Jan Rodrigus

  1 jaar geleden
  de tijd om in te stappen was 8 jaar geleden
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Tijd om je aandelen te verkopen en je winst te nemen dus.
 • William Smesman

  1 jaar geleden
  Ik heb zo mijn twijfels over deze uitspraken. De Duitse economie staat op het peil van het crisisjaar 2008. In december is ze nog maar eens met ruim 2% achteruitgeboerd. Alles gaat goed dus. Binnenkort gaan de ontslagrondes volgen om de beleggers hun aandelen op peil te proberen houden. Zoals velen hier schrijven. De beursstijging is gebaseerd op het gratis geld en dat is een experiment waarvan men niet weet hoe het zal eindigen. Alles voor de aandeelhouder is het triestige motto !
 • Kristof Degros

  1 jaar geleden
  En wat binnenkort als China niks meer kan leveren door het coronavirus ... Denk dat we een pak lager gaan eindigen. Als China niks meer kan uitvoeren = ligt de rest op zijn gat. en zijn uw aandelen niks meer waard ... hopelijk komt het niet zover
 • Kelly Verlinden

  1 jaar geleden
  Kalmte voor de storm, binnenkort keldert die ineen.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. De meest interessante investeringen volgens beleggingsexperts: deze aandelen moeten 2020 doen blinken
  PREMIUM

  De meest interessan­te investerin­gen volgens beleggings­ex­perts: deze aandelen moeten 2020 doen blinken

  Zal 2020 een even goed beursjaar worden als 2019? De vraag valt nu nog niet te beantwoorden, maar de financiële markten zullen in alle geval stevig hun best moeten doen om voor het tweede jaar op rij een ‘grand cru’-prestatie te leveren. Vier beursanalisten - Erik Joly (ABN Amro), Guy Lerminiaux (Degroof Petercam), Tom Simonts (KBC) en Marc Leyder (Van Lanschot) - geven hun favoriete aandelen die in staat zouden moeten zijn dit jaar groen te kleuren. Hierin moet je dit jaar investeren.

Geld