Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © AP

Brussels Airlines snakt naar de zomer: nog steeds dieprode cijfers

Nu er van officiële reisbeperkingen steeds minder sprake is, zal het waarschijnlijk de laatste keer zijn dat onze grootste luchtvaartmaatschappij zò’n rampzalige resultaten opbiecht. Maar de komende zomer is van levensbelang voor de luchtvaartmaatschappij. En wel hierom. 

5 reacties

 • Freddy Troch

  2 weken geleden
  Vliegen maakt mij vrij als een vogel.
 • Geert Landsman

  2 weken geleden
  De grootste vervuilers van de planeet krijgen al 70 jaar subsidies en betalen geen belastingen. Vliegen moet gewoon verboden worden zolang ze NO2 met tonnen over mens, dier en planten uitstrooien. De lucht is nu schoon, het bewijs is er, de lichtbaart is de grootste vervuiler.
 • Emi Hergersberg

  3 weken geleden
  daar gaat het allemaal om : het geld, commerce, ...De overheid heeft "levensbelangrijke" jobs in het geroepen, enkel omwille van ttewerkstelling. Aan de andere kant maar mekkeren over 't klimaat.
 • paola nerozzi

  3 weken geleden
  Als er 1 komt is maar 1jaar geldig dus wat wilt men er hiermee zeggen elk jaar vaccineren ofwa mij niet gezien dan blijven we thuis lekker in België hier zijn ook mooie plaatsen
 • Ronald Cardinald

  3 weken geleden
  Met die coronapas zal het nog erger worden
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm

Geld