Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © AP

Brussels Airlines snakt naar de zomer: nog steeds dieprode cijfers

Nu er van officiële reisbeperkingen steeds minder sprake is, zal het waarschijnlijk de laatste keer zijn dat onze grootste luchtvaartmaatschappij zò’n rampzalige resultaten opbiecht. Maar de komende zomer is van levensbelang voor de luchtvaartmaatschappij. En wel hierom. 

7 reacties

 • mark germanus

  7 maanden geleden
  Gaan waarschijnlijk dezelfde weg op als Sabena !
 • Carolus Vif

  10 maanden geleden
  subsidies geert ?? weet je hoeveel ze moeten betalen voor een slot ? en per passagier landingsrechten , je moet eens een vliegticket ontleden meer dan de helft zijn taksen
 • Freddy Troch

  1 jaar geleden
  Vliegen maakt mij vrij als een vogel.
 • Geert Landsman

  1 jaar geleden
  De grootste vervuilers van de planeet krijgen al 70 jaar subsidies en betalen geen belastingen. Vliegen moet gewoon verboden worden zolang ze NO2 met tonnen over mens, dier en planten uitstrooien. De lucht is nu schoon, het bewijs is er, de lichtbaart is de grootste vervuiler.
 • Emi Hergersberg

  1 jaar geleden
  daar gaat het allemaal om : het geld, commerce, ...De overheid heeft "levensbelangrijke" jobs in het geroepen, enkel omwille van ttewerkstelling. Aan de andere kant maar mekkeren over 't klimaat.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.