Een deel van de gedupeerden overhandigde de woordvoerster van Argenta gisteren een symbolische dagvaarding en een mand 'appeltjes voor de dorst' met een hap uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Een deel van de gedupeerden overhandigde de woordvoerster van Argenta gisteren een symbolische dagvaarding en een mand 'appeltjes voor de dorst' met een hap uit. © BELGA


Slachtoffers van phishing dagvaarden Argenta: "Is die bank wel in staat haar klanten te beschermen?"

Een dertigtal klanten van Argenta, dat slachtoffer werd van phishing, dagvaardt de bank. Met een groepsvordering willen ze bekomen dat Argenta hen het volledige verlies terugbetaalt. In totaal verdween ruim 600.000 euro in de zakken van de oplichters.

  1. Microsoft steekt miljarden in bedrijf achter populair ChatGPT
    2

    Microsoft steekt miljarden in bedrijf achter populair ChatGPT

    Softwareconcern Microsoft investeert de komende jaren 10 miljard dollar in het bedrijf achter het spraakmakende programma ChatGPT. OpenAI, ook bekend van het vergelijkbare programma Dall-E, heeft het geld en de technische mogelijkheden van Microsoft nodig om de enorme hoeveelheden data aan te kunnen. ChatGPT heeft in korte tijd veel gebruikers getrokken door op basis van kunstmatige intelligentie goed leesbare teksten te produceren.