Booking.com in Amsterdam.
Volledig scherm
Booking.com in Amsterdam. © Harold Versteeg | Hollandse Hoog

Booking.com wil bonussen van 28 miljoen euro voor top ondanks miljoenen aan overheidssteun voor rampjaar 2020

Booking Holding, bekend van boekingsite Booking.com, wil zijn topmanagement bonussen over coronajaar 2020 geven van alles samen zo'n 28 miljoen euro, voornamelijk in aandelen. Dat staat in de documenten vooruitlopend op de jaarlijkse algemene vergadering.

13 reacties

 • gustaaf carpels

  2 jaar geleden
  Tja dan word het tijd om deze vergoedingen terug te vorderen
 • Alexa Grieken

  2 jaar geleden
  Kan er eens eindelijk worden gestopt met privé bedrijven subsidies te geven met ons geld. Dat kan veel beter ergens anders besteed worden.
 • pascal Vanderlinden

  2 jaar geleden
  Stop met belastinggeld te stoppen in bedrijven AUB ! Wij werknemers moeten steeds harder werken om de luiaards aan de top riante bonussen en lonen te betalen ! Geef meer bonussen aan de mensen die er zich echt voor inzetten en je krijgt een veel betere economie.
 • Johny vanderlinden

  2 jaar geleden
  Hoog tijd dat die topmannen, en het zijn er veel te veel, eens goed met hun voeten op de grond botsen, de lucht is hoog maar niet voor iedereen geschikt.
 • Elise Van Damme

  2 jaar geleden
  Ik boek al langer rechstreeks. De B&B uitbaters hebben dit ook veel liever. Eerst kijken op booking en daarna zoeken of het verblijf een eigen website heeft. Indien ja, mailen of bellen voor beschikbare data tenzij men ook een online boekingsysteem hanteert. Laat al die tussenkomsten onderweg mensen, net zoals immo-kantoren. Die worden slapend rijk door amper zelf iets te doen maar mega-commissies op te strijken.