Het logo van BNP Paribas. Archiefbeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Het logo van BNP Paribas. Archiefbeeld. © REUTERS

BNP Paribas schakelt 1.400 dagbladhandels in als 'minibank’

BNP Paribas schakelt 1.400 dagbladhandels in als contactpunt waar consumenten contant geld kunnen storten en afhalen. Ze hebben een goed vertakt netwerk en lange openingstijden.

47 reacties

 • Chris Michiels

  1 jaar geleden
  De banken hebben geen enkele maatschappelijke waarde meer, het enige wat telt is winst om de winst.
 • Marcus Vadis

  1 jaar geleden
  Moet de krantenverkoper ook leningen en beleggingen verkopen? Wat een gezeik, sluit alle kantoren we hebben geen bank meer nodig.
 • Monique Verschueren

  1 jaar geleden
  Als ze dan al maar beginnen om bij elke krantenwinkel dag en nacht bewaking te zetten want dat zal zeker nodig zijn niet alleen voor diefstallen van sigaretten maar de rest zal volgen
 • Hubert Collaer

  1 jaar geleden
  Mw van der Heyden wie geen app heeft en zijn overschrijvingen aan het loket afgeeft betaalt 1€50 per betaling.Dus niet gratis en het zijn net deze mensen(lage -middelgrote inkomens) vaak ouderen die het al moeilijk hebben met hun inkomen.Ik steun Test Aankoop die een gratis bankdienst vraagt voor iedereen die geen mobiele banking kan of wil doen,deze moet rekening,debetkaart,afprinten uitreksels ,afhalen+storten en overschrijvingen inhouden aan publieke bankautomaten in een veilige omgeving
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Ik heb 35jaar voor die bank gewerkt, al van in de (goeie ouwe tijd) van de ASLK, en steeds met fierheid. Maar het gaat nu de verkeerde kant op. De besparingen doen het boeltje stilaan compleet in de soep draaien. We gingen in 2019 met 10 op pensioen, er kwamen er maar 2 in de plaats en we zaten al met enorme achterstanden. Het motto werd: als het werk maar gedaan is, goed of slecht, dat maakte niks meer uit. Wat ben ik blij dat ik nu met pensioen ben.