Shutterstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

BNP Paribas Fortis blikt vooruit op beursjaar 2021: "Stop uw geld in grondstoffen, goud, olie en vastgoed"

"Wil je niet dat de waarde van je spaargeld verdampt, investeer dan in reële activa zoals grondstoffen, goud, olie, vastgoed en aandelen", zegt 'chief strategy officer' Philippe Gijsels van BNP Paribas Fortis in een vooruitblik naar 2021 en verder.

21 reacties

 • John Stahl

  4 maanden geleden
  Ik heb eens gedurende 10 jaar beveks bij Fortis gehad van grondstoffen. Alles in 2008 verkocht, net voor de crisis. Met de inflatie bijgerekend, dik mijn broek aan gescheurd. Niemand heeft een glazen bol! En moesten economen hun geld waard zijn, dan zaten alle landen, vooral de Westerse, niet met een enorme schuldgraad. Echt rijk wordt je tegenwoordig enkel nog, door een bedrijf op te richten met een schimmig model, een hype te creëren, en naar de beurs te gaan.
 • FRANÇOIS GORIS

  4 maanden geleden
  Wie heeft er nog geld om te beleggen en Wie durft dit nog in deze tijd?We zullen onze centen nogal moeten gereed houden voor al die premies en cadeaus dat de regering gegeven heeft, dan nog gezwegen over al dat geld dat onze regering verkwist heeft dit zal door de brave burger allemaal mogen terug betaald worden.
 • louis meuleman

  4 maanden geleden
  Bij BNP Paribas Fortis blijf je als kleine man beter weg om te beleggen ze prijzen U daar beleggingen aan die over hun hoogtepunt heen zijn en die door hun vriendjes de grote beleggers gedumpt worden en waar meestal gaat aan verliezen 
 • Fonske Beys

  4 maanden geleden
  Geld dient niet om te spelen . Hou je handen af van vastgoed , zeepbel is nabij . Velen kunnen nu al niet meer hun lening van overgewaardeerd vastgoed aflossen . Ergste moet nog komen . 
 • David Hermans

  4 maanden geleden
  Dirk Brouns, bouwgrond is in 2018 1,5% gedaald in Wallonië. Al die onzin dat bepaalde zaken nooit in prijs zullen zakken. De waarde van een goed is niet hetzelfde als de prijs. De prijs wordt altijd bepaald door de markt. Het soort redeneringen dat vastgoed nooit meer zal dalen is net de reden dat er zeepbellen ontstaan want het trekt investeerders aan die het als enige veilige haven zien. Vastgoed heeft geen geheugen en mensen evenmin, want ze vergeten wat er in de jaren tachtig is gebeurd.
 1. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!

 2. Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pietersplein riep voor hem, dat wou ik ook!"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pieters­plein riep voor hem, dat wou ik ook!"

Geld